Firmaprofil

Hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning ønsker vi at skabe de bedste betingelser for vores kunder, som primært befinder sig i områderne omkring Rødekro, Haderslev, Tønder og Aabenraa – vi sikrer derfor, altid højeste kvalitet og god service.

Tømrer med kvalitetsbevidste kerneværdier

Som tømrer sætter vi en stor ære i at aflevere arbejdet præcist til tiden til den aftalte pris og med kvaliteten i top. Vi ønsker at være et firma, man kan regne med, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at se et projekt stå færdigt på det aftalte tidspunkt.

Mange typer af tømreropgaver

Vores tømrerfirma varetager et væld af opgaver og sørger altid for, at vores kunder er tilfredse, før vi tager fra byggepladsen. Nogle af de opgaver, vi arbejder mest med som tømrer, er for eksempel:

Vores sans for detaljer og finesser er vores force. At lægge vægt på selv de små detaljer, mener vi, er vigtigt. For at kunne levere et tømrerarbejde, hvor alt er i top, sikrer vi os, at vi går vores arbejde efter i sømmene.

​Vi tolererer ingen hurtige løsninger, hurtige fix eller plastre på såret – vi udfører vores arbejde til perfektion.​

Prisen for en tømrer afhænger af, hvad det er vi skal hjælpe dig med. Omfanget af opgaven har selvfølgelig en indflydelse på den endelige pris. Vores priser kan derfor variere fra projekt til projekt. Vi har dog gode priser, hvor det sagtens kan lade sig gøre at få en billig løsning, uden det går ud over kvaliteten.

Når du benytter vores tømrerfirma, har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Vi tager en snak om, hvad vi skal hjælpe dig med, hvor vi efterfølgende kan give dig en konkret pris på projektet. 

Vi rådgiver dig uanset omfanget af dit projekt

Vi har en masse erfaring både med tømrerfaget og med snedkerfaget. Du får derfor både et tømrerfirma og en snedkerforretning. Skal du have lavet noget snedkerarbejdet, er vores snedker også klar på at finde en flot og holdbar løsning til dig.

Vi gør meget ud af, at vi både kan hjælpe med store og små opgaver. Du får derfor en tømrer, der tager alle dine henvendelser seriøst, uanset hvor stor eller lille en opgave vores tømrermester eller snedkermester skal hjælpe dig med.

Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvad det er vores tømrer eller snedker skal hjælpe dig med. Ud fra dine behov kan vi komme med råd og vejledning til, hvordan vi bedst muligt kan give dig det ønskede resultat. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger at benytte os til dit projekt.

 

Kontakt din tømrer og få en fornuftig snak

Ønsker du en professionel og kvalitetsbevidst tømrer til din næste tømreropgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi snakker gerne med dig – selv, hvis der bare skulle være interesse i at høre mere eller få en overslagspris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål omkring dit næste projekt, kan du kontakte os her for at få et godt tilbud på opgaven. Vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt!