Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre samt renovering

Hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning i Rødekro, tilbyder vi flere løsninger, når det drejer sig om renovering og udskiftning af vinduer og døre nær Haderslev, Tønder og Aabenraa. Er de gamle vinduer og døre nedslidte, eller ønskes der bare renovering, tilbyder vi flere forskellige løsninger i hele Sønderjylland.

Renovering og udskiftning af vinduer og døre

Ved renovering af vinduer og døre kan vi udskifte termoruder til energiruder for en optimering af indeklima og energiforbrug. Desuden kan vi reparere glaslister, tætningslister og beslag. Vi kan, hvis det ønskes, også udskifte nedbrudt træ, som eksempelvis karme. Trænger den udvendige fuge til en udskiftning, gør vi også det.

Danmarks bedste samarbejdspartnere inden for døre og vinduer

Når vi udfører udskiftning af vinduer og/eller døre kan vi også tilbyde levering og vinduesudskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.

Vi lægger vægt på kvalitet, og derfor går vi ikke på kompromis med vores samarbejdspartnere. Vi leverer udelukkende materialer i den højeste kvalitet, fordi vi ved, at kvaliteten fra vore udvalgte leverandører af vinduer, er noget vi kan stå inde for.

Ønsker du at være med til at have indflydelse på det færdige resultat, skal du selvfølgelig det. Vi ønsker at inkludere vores kunder for at komme så tæt, som muligt, på det kunderne har i tankerne. Vi kan udskifte vinduer og døre i alle former for materiale og dermed sikre, at vores kunder er tilfredse.

De mest populære vinduestyper er alu-vinduer, eller træ/alu-vinduer med aluminiumsinddækning udvendig og træbeklædning indvendig. Vi kan også lave montering af vinduer af plast. Uanset hvilken type vinduer, du foretrækker, kan vi foretage udskiftning af vinduerne i dit hus eller dit erhverv.

Når vi snakker om nye døre eller udskiftning af dine gamle døre, kan vi arbejde med rigtig mange typer af døre, herunder udskiftning af indvendige døre og udvendige døre. Det vil sige både hoveddør og andre yderdøre, fransk dør eller dobbelt terrassedør – ring til os hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig.

Når vi udfører udskiftning af vinduer og døre, foregår det i samarbejde med dygtige fabrikanter. Nogle af de bedste fabrikanter i landet har vi samarbejde med.

De tæller blandt andet store firmaer som:

​- KPK Vinduer
​- Obbekjær Vinduer
​- BE inden for plastic/primo vinduer

Få nye vinduer, og få en besparelse på lang sigt

Gamle vinduer kan ikke holde for evigt. Når de er ved at nå deres sidste tid, er det derfor en god idé at skifte vinduerne. Der er dog også andre situationer, hvor det er en fordel at få foretaget udskiftning af vinduer. Det er især, hvis du vil mindske din varmeregning.

De gamle vinduer vil ikke være optimeret til at skulle have en god isoleringsevne. Det betyder, at der kan være meget af varmen i dit hus, der fiser direkte ud ved vinduerne. Det kan blive dyrt for dig, når varmeregningen skal betales.

Med udskiftning af vinduer kan du dog slippe for denne høje omkostning. Med nye energiruder kan du holde varmen indenfor, men solens varme udefra vil stadig kunne trænge ind igennem vinduerne. Vi sørger for, at vinduet tages ud, og at der kommer et nyt i, der er mere energivenligt. Det kan spare dig for mange penge på lang sigt.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen for udskiftning af døre og vinduer kan være forskellige fra projekt til projekt. Det kan for eksempel være antallet af nye vinduer og døre, der påvirker prisen. Derudover bliver prisen også påvirket, hvis du for eksempel skal have vinduer efter mål.

Når du benytter os, kan du dog få montering af døre og vinduer til konkurrencedygtige priser. Ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os, og få et tilbud på udskiftning af vinduer

Vi hører mere end gerne fra dig, hvis du mener, vi kan hjælpe dig med et projekt. Vi kan sammensætte en skræddersyet løsning specielt til dig. Vi yder naturligvis kompetent rådgivning omkring vinduestyper og materialer. Vores mange års erfaring er din garanti for en dygtig sparringspartner.

Vi opererer primært i området omkring Haderslev og Aabenraa, så hvis du tumler med et projekt, og er bosat i Sønderjylland, står vi klar til at hjælpe med udskiftning af vinduer og døre. Ring til os på telefon 74 66 69 91, eller skriv til os på mail info@jornstomrer.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål omkring dit næste projekt, kan du kontakte os her for at få et godt tilbud på opgaven. Vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt!