Renovering af hus

Er din bolig ved at trænge til en kærlig hånd? Hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning står vi klar til at hjælpe med din renovering af hus.

Vi holder til i Rødekro, men kommer gerne til både Tønder, Aabenraa, Haderslev og omegn, når du har brug for kompetente folk til at varetage dit renoveringsprojekt.

Renovering af hus udført af kompetente fagfolk

Vi har en masse erfaring med at udføre renovering af hus. Vi sørger for, at du får det slutresultat, der lever op til dine forventninger. Det gør vi ved at arbejde seriøst og effektivt med alle opgaver – uanset omfanget. Derudover har vi altid kvaliteten for øge. Du kan derfor trygt stole på os, når du lader os klare din renovering af hus.

Vi hjælper med alle former for totalrenovering af hus

Når du skal have foretaget en renovering af hus, kan det udforme sig på mange forskellige måder. Det kan både være den helt store renovering eller ombygning, hvor alt det indvendige bliver endevendt. Det kan også være den lidt mindre renovering, hvor der er et enkelt rum, der står for tur.

I forbindelse med renovering af hus kan vi blandt andet hjælpe med nyt køkken. Det kan også være, at du har brug for en ekstra overetage, hvor der også skal laves nyt tag. Er det den helt store tur, hvor det kun er ydervæggene, der står tilbage, hjælper vi også gerne med en komplet løsning, hvor der også kommer nye vinduer og døre i huset.

Kort sagt kan vi hjælpe dig med lige præcis den husrenovering, du har i tankerne.

Prisen for renovering af hus er meget forskellig fra projekt til projekt. Vores priser afhænger især af, hvor omfattende projektet er. Det er selvfølgelig billigere, hvis du skal have renoveret et enkelt rum fremfor en totalrenovering af hele huset.

Uanset hvor omfangsrigt dit projekt er, kan vi tilbyde dig gode priser, hvor kvaliteten er i top. Vi tilbyder dig gerne et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt. Her kan vi komme med en konkret pris på, hvor meget din renovering af hus vil koste.

Lad en kvalitetsorienteret håndværker klare opgaven

Når du skal have foretaget renovering af hus, er det vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Det er trods alt noget, du skal kunne bo i efterfølgende, men samtidig have stor glæde af. Det kan vi sørge for hos os. Vi gør en dyd ud af at sikre dig resultater af høj kvalitet. Det skal være noget, der holder i mange år fremover.

Holdbarheden er dog ikke det eneste, der er vigtigt. Det æstetiske skal også være i orden. Du skal glæde dig over resultatet hver dag, efter vi har færdiggjort projektet. Det er noget, vi har fokus på både ved store og små opgaver. På den måde er du sikker på, at du får det resultat, der lever op til dine drømme for din renovering af hus.

Kontakt os for at høre mere om din husrenovering

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Eller er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit projekt. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller andre former for henvendelser. Vi står klar til at hjælpe dig.

Giv os et kald på telefon 74 66 69 91, eller skriv en e-mail til os på info@jornstomrer.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål omkring dit næste projekt, kan du kontakte os her for at få et godt tilbud på opgaven. Vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt!