snedker

Snedkerarbejde

Leder du efter en kvalitetsbevidst snedker eller bygningssnedker? Hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning lægger vi stor vægt på både kvalitet og service, når vi udfører snedkerarbejde for private og erhverv.

Snedker fra kvalitetsbevidst snedkerfirma

Vi sætter en ære i at aflevere arbejdet til tiden, til den aftalte pris og i den aftalte kvalitet. Vores tømr​er- og snedkerfirma ligger i Rødekro, men vi har også kunder i bl.a. Aabenraa, Tønder og Haderslev med videre.

Fokus på æstetikken og sans for detaljen

Vi laver alle former for snedkeropgaver, og det kan være alt fra små reparationer til større udskiftninger. Vi tager os også gerne af nybyggeri og ombyggeri. Det kan f.eks. være, at du ønsker flere eller større vinduer.​

Vi udfører snedkerarbejde såsom:

Alle former for tømrerarbejde

Vi udfører naturligvis også alle former for tømrerarbejde som f.eks. tagarbejde og byggeri. Vi kan bl.a. lave en carport, en udestue eller anden form for tilbygning. Vores fokus på æstetik og sans for de små detaljer er vores styrke.

Vi tager alle henvendelser seriøst, og vi hjælper gerne med både store og små opgaver. Samtidig står vi til rådighed med råd og vejledning i forhold til valg af materialer, stil og kvalitet. Vi kommer meget gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan tage en snak om dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud fra din snedker

Kontakt os gerne for at få en snak med snedkermester om vores priser og ydelser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede snedkerarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 74 66 69 91 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@jornstomrer.dk, eller du kan benytte vores kontaktformular.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål omkring dit næste projekt, kan du kontakte os her for at få et godt tilbud på opgaven. Vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt!