Udskiftning af vinduer og døre samt renovering

​Hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning i Rødekro, tilbyder vi flere løsninger, når det drejer sig om renovering og udskiftning af vinduer og døre nær Haderslev og Aabenraa. Er dørene og vinduerne nedslidte eller ønskes der bare renovering, tilbyder vi flere forskellige løsninger, i hele Sønderjylland.

Ved renovering af vinduer og døre, kan vi udskifte termoruder til energiruder, for en optimering af indeklima og energiforbrug. Desuden kan vi reparere glaslister, tætningslister og beslag. Vi kan, hvis det ønskes, også udskifte nedbrudt træ, som eksempelvis karme.

Danmarks bedste samarbejdspartnere inden for døre og vinduer

Når vi udfører udskiftning af vinduer og/eller døre kan vi også tilbyde levering og vinduesudskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. 

Vi lægger vægt på kvalitet, og derfor går vi ikke på kompromis med vores samarbejdspartnere. Vi leverer udelukkende materialer i den højeste kvalitet, fordi vi ved, at kvaliteten fra vore udvalgte leverandører af vinduer, er noget vi kan stå inde for.

Ønsker I at være med til at have indflydelse på det færdige resultat, skal I selvfølgelig det. Vi ønsker at inkludere vores kunder for at komme så tæt, som muligt, på det kunderne har i tankerne. Vi kan udskifte vinduer og døre i alle former for materiale og dermed sikre, at vores kunder er tilfredse. 

De mest populære vinduestyper er alu vinduer, eller træ/alu vinduer, med aluminiumsinddækning udvendig og træbeklædning indvendig. Vi kan også lave montering af plastvinduer. Uanset hvilken type vindue, du foretrækker, kan vi foretage udskiftning af vinduerne i din bolig eller dit erhverv. 

Når vi snakker om nye døre eller udskiftning af dine gamle døre, kan vi arbejde med rigtig mange typer af døre, herunder indvendige døre og udvendige døre, det vil sige både hoveddør og andre yderdøre, fransk dør eller dobbelt terrassedør - ring til os hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig.

Når vi udfører udskiftning af vinduer og døre, foregår det i samarbejde med dygtige fabrikanter. Nogle af de bedste fabrikanter i landet har vi samarbejde med.

De tæller blandt andet store firmaer som:

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af vinduer

Vi hører mere end gerne fra jer, hvis I mener, vi kan hjælpe jer med et projekt. Vi ønsker at høre fra jer, for at finde en skræddersyet løsning, netop til jer. Vi yder naturligvis kompetent rådgivning omkring vinduestyper og materialer. Vores mange års erfaring, er din garanti for en dygtig sparringspartner.

Vi opererer primært i området omkring Haderslev og Aabenraa, så hvis I tumler med et projekt, og er bosat i Sønderjylland, står vi klar til at hjælpe med udskiftning af vinduer og døre. Ring til os på telefon 74 66 69 91 eller skriv til os på mail jornstomrer@bbsyd.dk.

Kontakt os her for vinduesmontering og -udskiftning

Har du et spørgsmål omkring dit næste projekt, kan du kontakte os her for at få et godt tilbud på opgaven. Vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook og Håndværker.dk

​Firmainformation

Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente professionel rådgivning, der matcher dine behov. Vores nøgleværdier er viden, kvalitet og forståelse af dine behov.

Vi har kunden i fokus
Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS er vi bevidste om, at alle opgaver er forskellige, hvorfor vi tilpasser det enkelte tilbud til netop dine behov. Vi har kort sagt en vision om at være et tømrerfirma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at få et godt tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

Vi udfører

Nedenstående er et udsnit af vores arbejdsområder og kompetencer:


... og meget mere!

Jørn i Rødekro, DK på Houzz