​Snedker fra kvalitetsbevidst snedkerfirma

​Leder du efter en kvalitetsbevidst snedker eller bygningssnedker? Hos Jørn's Tømrer- og Snedkerforretning lægger vi stor vægt på både kvalitet og service, når vi udfører snedkerarbejde for private og erhverv. Vi sætter en ære i at aflevere arbejdet til tiden, til den aftalte pris og i den aftalte kvalitet.

Vores snedkerfirma ligger i Rødekro, men vi har også kunder i bl.a. Aabenraa, Tønder og Haderslev med videre.

Fokus på æstetikken og sans for detaljen

Vi laver alle former for snedkeropgaver, og det kan være alt fra små reparationer til større udskiftninger. Vi tager os også gerne af nybyggeri og ombyggeri. Det kan f.eks. være, at du ønsker flere eller større vinduer.

Vi udfører snedkerarbejde såsom:

  • Montering af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Modernisering af køkken
  • Andre opgaver for en snedker

​Vi udfører naturligvis også alle former for tømrerarbejde som f.eks. tagarbejde og byggeri. Vi kan bl.a. lave en carport, en udestue eller anden form for tilbygning. Vores fokus på æstetik og sans for de små detaljer er vores styrke.

Vi tager alle henvendelser seriøst, og vi hjælper gerne med både store og små opgaver. Samtidig står vi til rådighed med råd og vejledning i forhold til valg af materialer, stil og kvalitet. Vi kommer meget gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan tage en snak om dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud fra din snedker

Kontakt os gerne for at få en snak med snedkermester om vores priser og ydelser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede snedkerarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 74 66 69 91 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail jornstomrer@bbsyd.dk, eller du kan benytte vores kontaktformular.

★ ★ ★ ★

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook og Håndværker.dk

​Firmainformation

Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente professionel rådgivning, der matcher dine behov. Vores nøgleværdier er viden, kvalitet og forståelse af dine behov.

Vi har kunden i fokus
Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS er vi bevidste om, at alle opgaver er forskellige, hvorfor vi tilpasser det enkelte tilbud til netop dine behov. Vi har kort sagt en vision om at være et tømrerfirma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at få et godt tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

Vi udfører

Nedenstående er et udsnit af vores arbejdsområder og kompetencer:


... og meget mere!

Jørn i Rødekro, DK på Houzz