Nyt tag hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning

​Tagkonstruktioner er vigtige for huset – både æstetisk og praktisk. Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning er specialister i såvel reparation som vedligeholdelse af alle typer af tagkonstruktioner. Vi kalder os specialister, fordi vores arbejde med nyt tag er ekstraordinært godt. Vi kan udbedre problemer i taget og vi efterlader altid et tag så godt som nyt.

Efterfølgende rutinetjek af vores arbejde med et nyt tag

Vores tagarbejde begrænser sig ikke kun til opførelse af dit nye tag, vi ønsker også at være med til at kunne forebygge tagskader. Vi mener, at man med jævnlige mellemrum bør undersøge taget og sikre det mod utætheder og skader – noget vi utrolig gerne vil hjælpe med. Det er et utrolig tidsbesparende og økonomisk fornuftigt initiativ at få foretaget et rutinetjek af sit tag.

Et nyt tag kan bevare husets flotte stand

At vedligeholde sit tag og sine tagrender er alfa omega, hvis man vil beholde husets flotte stand. Et faldefærdigt tag og tilstoppede tagrender holder ikke i længden. Tilstoppede tagrender kan give fugtskader, hvis ikke vandet ledes væk fra tagkonstruktionen – dette vil forårsage svamp i taget.

Et nyt tag har selvfølgelig ikke disse problemer, men det er vigtigt at tage hånd om situationen ved, rutinemæssigt, at gå sit tag og tagrender efter for problemer.

Forhøj husets merværdig med et nyt tag

Et nyt tag vil kunne fremhæve huset på de bedste måder og vil kunne højne øjets oplevelse af taget og dermed også højne husets merværdi. Ét velholdt hus er bedre end 10 faldefærdige, og derfor er det vigtigt, at man hyrer de rigtige folk til at sikre et kvalitetsmæssigt indgreb, hvis man vil skifte taget ud.

Hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning kan vi hjælpe jer med at få opført et flot, nyt tag. Vi tager os af opgaver i området omkring Rødekro, Haderslev og Aabenraa.

Kontakt os i dag

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud, så ring til os på 74 66 69 91. Vi er altid klar til at give et tilbud på tagservice og reparation af tag.

Kontakt os her

Har du et spørgsmål omkring dit næste projekt, kan du kontakte os her for at få et godt tilbud på opgaven. Vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente professionel rådgivning, der matcher dine behov. Vores nøgleværdier er viden, kvalitet og forståelse af dine behov.

Vi har kunden i fokus
Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS er vi bevidste om, at alle opgaver er forskellige, hvorfor vi tilpasser det enkelte tilbud til netop dine behov. Vi har kort sagt en vision om at være et tømrerfirma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at få et godt tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

Vi udfører

Nedenstående er et udsnit af vores arbejdsområder og kompetencer:


... og meget mere!

Kontakt

Nr. Ønlevvej 25
6230 Rødekro


Telefon: 74 66 69 91
Mobil: 40 33 81 31

Email: jornstomrer@bbsyd.dk

CVR: 26004640

Find os på Google Maps.

Jørn i Rødekro, DK på Houzz