Vinduer og døre udskiftes og renoveres

​Hos Jørn’s Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder vi flere løsninger, når det drejer sig om renovering af vinduer og døre. Er dørene og vinduerne nedslidte eller ønskes der bare renovering, tilbyder vi forskellige løsninger.

Ved renovering kan vi udskifte termoruder, reparere glaslister, tætningslister og beslag. Vi kan, hvis det ønskes, også udskifte nedbrudt træ.

Danmarks bedste samarbejdspartnere inden for vinduer og døre

Når vi udfører udskiftning af vindue og/eller døre kan vi også tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Vi lægger vægt på kvalitet, og derfor går vi ikke på kompromis med vores samarbejdspartnere. Vi leverer udelukkende materialer i den højeste kvalitet, fordi vi ved, at kvalitet holder.

Ønsker I at være med til at have indflydelse på det færdige resultat, skal I selvfølgelig det. Vi ønsker at inkludere vores kunder for at komme så tæt, som muligt, på det kunderne har i tankerne. Vi kan levere vinduer og døre i alle former for materiale og dermed sikre, at vores kunder er tilfredse. De mest populære vinduestyper er alu vinduer, eller træ alu vinduer, med aluminiumsinddækning udvendig og træbeklædning indvendig. Vi kan også lave montering af plastvinduer.

Når vi snakker om nye døre eller udskiftning af dine gamle døre, kan vi arbejde med rigtig mange typer af døre, herunder indvendige døre og udvendige døre, det vil sige både hoveddør og andre yderdøre, fransk dør eller dobbelt terrassedør - ring til os hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig.

Når vi udfører et arbejde, foregår det i samarbejde med dygtige fabrikanter. Nogle af de bedste fabrikanter i landet har vi rekrutteret.

De tæller blandt andet store firmaer som:

  • KPK Vinduer
  • ​Obbekjær Vinduer
  • ​BE inden for plastic/primo vinduer

Kontakt os og få et tilbud på forbedring af indeklima

Vi hører mere end gerne fra jer, hvis I mener, vi kan hjælpe jer med et projekt. Vi ønsker at høre fra jer for at finde en skræddersyet løsning, netop til jer.

Vi opererer primært i området omkring Rødekro, Haderslev og Aabenraa, så hvis I tumler med et projekt og er bosat i nærheden af Sønderjylland, står vi klar til at hjælpe. Ring til os på telefon 74 66 69 91 eller skriv til os på mail jornstomrer@bbsyd.dk.

Kontakt os her

Har du et spørgsmål omkring dit næste projekt, kan du kontakte os her for at få et godt tilbud på opgaven. Vi vender tilbage med svar så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS står faglig kompetence og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente professionel rådgivning, der matcher dine behov. Vores nøgleværdier er viden, kvalitet og forståelse af dine behov.

Vi har kunden i fokus
Hos Jørn's Tømrer- & Snedkerforretning ApS er vi bevidste om, at alle opgaver er forskellige, hvorfor vi tilpasser det enkelte tilbud til netop dine behov. Vi har kort sagt en vision om at være et tømrerfirma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at få et godt tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

Vi udfører

Nedenstående er et udsnit af vores arbejdsområder og kompetencer:


... og meget mere!

Kontakt

Nr. Ønlevvej 25
6230 Rødekro


Telefon: 74 66 69 91
Mobil: 40 33 81 31

Email: jornstomrer@bbsyd.dk

CVR: 26004640

Find os på Google Maps.

Jørn i Rødekro, DK på Houzz